Dit moet je weten bij het kiezen van een horloge voor een bruiloft

Dit moet je weten bij het kiezen van een horloge voor een bruiloft

Wat je moet weten bij het kiezen van een horloge voor een bruiloft

Binnenkort een bruiloft op de planning staan? Zit je met je handen in het haar over je outfit keuze en heb je geen idee of je nu wel of geen horloge bij je outfit moet dragen? Don’t break a sweat, Anckor here to give you some pointers.

Waar sommige mensen ervoor kiezen geen horloge te dragen naar een bruiloft, vinden wij juist dat een mooi horloge een outfit compleet maakt, ongeacht de dresscode. Maar hoe kies je het perfecte horloge voor bij je outfit? Hieronder een aantal punten waar je op moet letten.

Passend bij je outfit

Een horloge moet bij je outfit passen om het totaal plaatje compleet te maken. Het moet een aanvulling zijn en geen alleenstaande accessoire. Denk dus goed na over de kleur. Een horloge met een bruine band onder een zwart pak staat over het algemeen niet zo mooi. Dit zal beter passen bij een klassiek blauw pak. Bij een donkerkleurig outfit is een zilver of goudkleurig horloge weer uitstekend te combineren. Draag hoe dan ook nooit een smartwatch over je pak. Je denkt misschien dat je er stylishuitziet, maar geloof ons dat is het niet.

Voor vrouwen wordt over het algemeen een kleiner diameter geadviseerd. Bij een lichte outfit zou een rosé- of zilverkleurig horloge geschikt zijn, zoals deze hier.

Ga je voor een donker outfit, dan kun je beter kiezen voor een goudkleurig of zwart horloge.Minimalistisch of flagrant

Of je nu een minimalistisch of opvallend horloge wilt dragen naar een bruiloft is geheel aan jezelf. Echter is het aan te raden om een klassiek minimalistisch horloge te dragen, zeker bij traditionelere bruiloften. Vrouwen kunnen, wat een minimalistisch horloge betreft, beter kiezen voor zachtere kleuren en een kleiner diameter. En mannen, hou rekening met de dikte van je horlogekast. Een te dik horloge kan ervoor zorgen dat het manchet van je overhemd er minder netjes uitziet. Tevens zorgt een dunne horlogekast voor een ultiem klassieke look.

Hopelijk weet je na het lezen van dit artikel precies welk horloge je gaat dragen naar de eerstvolgende bruiloft. De laatste tip die wij je nog willen meegeven, tevens ook de rode draad in dit artikel: ga bij voorkeur voor een chique en klassiek model. Het is een absolute no goom een sporthorloge te dragen onder een pak of jurk. Ga in dit geval voor een mooi klassiek en bij voorkeur analoge horloge. Wil je mooie analoge horloges bekijken die je perfect kan dragen naar een bruiloft, klik dan hier.

 

 


Laat een reactie achter

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Nieuwsbrief