Verzendbeleid

IS VERZENDING GRATIS?

Verzenden is voor de meeste artikelen WERELDWIJD gratis.

Voor sommige artikelen hebben we gratis verzending van meer dan €75

WAAROM WORDT MIJN BESTELLING IN VERSCHILLENDE PAKKETTEN VERZONDEN?

Als u een bestelling met meerdere artikelen heeft, kan elk artikel vanuit het andere internationale magazijn worden verzonden, afhankelijk van welke het snelst beschikbaar is.

Als alternatief, als een artikel populair is en bij een beetje een nabestelling, kunnen we uw artikelen op verschillende tijdstippen, in verschillende pakketten verzenden, om te voorkomen dat uw bestelling wordt opgehouden en om u zo snel mogelijk bij u te krijgen!

WANNEER ONTVANG IK MIJN BESTELLING?

Bestellingen worden rechtstreeks verzonden vanuit een van onze vele nationale en internationale magazijnen en ze zullen er alles aan doen om u uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen!

Vanwege de populariteit van onze aanbiedingen, staat u een geschatte 1-5 weken toe van uw bestelling aan te komen in de VS (varieert van product tot product).

Andere landen kunnen een geschatte 1-6 weken duren (varieert van product tot product) vanwege afstand reizen en douane. Let op: vanwege de extreme populariteit van onze aanbiedingen zijn dit slechts schattingen.

WAT GEBEURT ER ALS MIJN BESTELLING IN DE POST GEBROKEN OF VERLOREN RAAKT?

Al onze bestellingen worden verzekerd verzonden en verwerkt. Als een bestelling vastloopt bij de douane, teruggestuurd of zelfs verloren raakt tijdens het leveringsproces, bieden we onze excuses aan!

De postdienst is buiten onze controle. In dergelijke gevallen, omdat de pakketten verzekerd zijn, sturen we u een nieuw pakket met snellere verzending en indien mogelijk volledig volgen.

Raadpleeg ons teruggave- en retourbeleid voor wanneer deze van toepassing kunnen zijn op verzendsituaties.

 

Nieuwsbrief